Jobb 2

2014-07-31 - 09:50

Företagets huvudkontor ligger i Kalmar men expanderar med ett helt nytt kontor i centrala Malmö. Denna expansion kommer som en konsekvens av väldigt snabb tillväxt och nu satsar vi på att utöka med ytterligare en säljavdelning för att vinna nya jaktmarker. Vi har mångårig erfarenhet av SEO, hemsidor, annonsering och konvertering samtidigt som vi ständigt strävar efter att ligga i framkant vad gäller kundnöjdhet och produkter. Är du intresserad av att arbeta i en företagskultur präglad av innovation, proaktivitet, framåtsträvande och personlig utveckling samtidigt som du har väldigt roligt på resan? Vill du dessutom vara en del av ett vinnarteam som hjälps åt att uppnå de dagliga såväl som långsiktiga målen? Då har du kommit rätt!

Arbetsuppgifter:

Din främsta uppgift kommer vara att boka möten med små och medelstora företag i Skåne för att sedan göra kundbesök. Säljprocessen sker främst ute hos kund men även via telefon. Initialt kommer du framförallt bearbeta nya kunder inom samtliga segment eftersom du förväntas att bygga upp en egen kundstock som du även ansvarar för vad gäller förnyelser och merförsäljning genom löpande relationsbyggande arbete. Det dagliga kommer bestå av en hel del egen prospektering, men du kommer även få ta del av varma kunder som redan visat intresse för våra produkter samt utförliga leads att bearbeta. Arbetet utförs via tidsbokade kundbesök vilket gör att B-körkort är ett krav.

Kvalifikationer:

  • Du ska ha erfarenhet från uppsökande försäljning via telefon och/eller via kundbesök.
  • Du ska kunna relatera till företagets värderingar i ditt vardagliga arbete, dvs. att du är proaktiv, framåtsträvande, ansvarstagande, kundfokuserad, och har en entusiastisk drivkraft.
  • Du är beslutsam och brinner för att boka och genomföra kundbesök samt att följa upp och etablera nya affärsrelationer.
  • Du är intresserad av att utvecklas inom försäljning.
  •  
  • Karriärmöjligheter på ett expansivt företag
  • Konkurrenskraftiga lönevillkor och förmåner.

Är det dig vi söker? Maila då din ansökan med CV, en bild och en beskrivning till varför just du är rätt för tjänsten till: talang@seonova.se

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

MÄRK DIN ANSÖKAN MED: ”KAM”