Teamleader

2014-07-31 - 10:16

Teamleader

Är du en naturlig ledare som kan inspirera dina kollegor genom att vara ett gott föredöme på arbetsplatsen? Brinner du för att träffa blivande kunder dagligen? Vill du hjälpa små och medelstora företag på traven att få nya kunder? Vi söker dig som vill vara en del av företagets expansion i Malmö och göra karriär inom ett företag i en tillväxtbransch med marknadsledande produkter.

Om företaget

Företagets huvudkontor ligger i Kalmar men expanderar med ett helt nytt kontor i centrala Malmö. Denna expansion kommer som en konsekvens av väldigt snabb tillväxt och nu satsar vi på att utöka med ytterligare en säljavdelning för att vinna nya jaktmarker. Vi har mångårig erfarenhet av internetmarknadsföring med spetskompentens inom SEO, hemsidor, mobila hemsidor, annonsering och konvertering samtidigt som vi ständigt strävar efter att ligga i framkant vad gäller kundnöjdhet och produkter. Är du intresserad av att arbeta i en företagskultur präglad av innovation, proaktivitet, framåtsträvande och personlig utveckling samtidigt som du har väldigt roligt på resan? Vill du dessutom vara en del av ett vinnarteam som hjälps åt att uppnå de dagliga såväl som långsiktiga målen? Då har du kommit rätt!

Arbetsuppgifter

Som Teamleader erbjuds du en spännande och utvecklande tjänst med dubbla roller. Dina två främsta uppgifter kommer vara att boka möten med små och medelstora företag i Skåne för att sedan göra kundbesök, införsäljning och uppföljning samt en coachande ledarroll där du motiverar och utvecklar dina kollegor. Därtill krävs det att du har en pedagogisk förmåga och sinne för struktur och planering med egen budget. Säljprocessen sker främst ute hos kund men även via telefon vid behov. Initialt kommer du framförallt bearbeta nya kunder inom samtliga segment eftersom du förväntas att bygga upp en egen kundstock som du även ansvarar för vad gäller förnyelser och merförsäljning genom löpande relationsbyggande arbete. Det dagliga kommer bestå av egen prospektering, men du kommer även få ta del av varma kunder som redan visat intresse för våra produkter samt utförliga leads att bearbeta. Arbetet utförs via tidsbokade kundbesök vilket gör att B-körkort är ett krav.

Kvalifikationer

 • Du ska ha erfarenhet av försäljning i en ledarroll.
 • Du ska kunna relatera till företagets värderingar i ditt vardagliga arbete, dvs. att du är proaktiv, framåtsträvande, ansvarstagande, kundfokuserad och har en entusiastisk drivkraft.
 • Du är beslutsam och brinner för att boka och genomföra kundbesök samt att följa upp och etablera nya affärsrelationer.
 • Du vill bygga ett framgångsrikt och skickligt team.
 • Du är intresserad av att utvecklas inom försäljning och ledarskap.
 • Du har mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
 • Du besitter förmågan att engagera andra och sprida arbetsglädje till din omgivning, är självgående och disciplinerad.
 • Du drivs av en hög lön och möjligheten att påverka din inkomst.

Det är meriterande om du har en bakgrund inom annonsering, SEO eller liknande webbtjänster då dessa segment är högaktuella kundgrupper för företaget.

Vi erbjuder dig

 • Ett stimulerande och självständigt arbete i en högst kreativ arbetsmiljö.
 • Marknadsledande produkter.
 • Löpande utbildning inom ledarskap, sälj, produkt och marknadsföring
 • Karriärmöjligheter på ett expansivt företag
 • Konkurrenskraftiga lönevillkor (grundlön och provision) och förmåner.
 • Ett stöttande team beståendes av 4-8 kollegor och hängivna ledare

Tjänsten är på heltid och placeringen är i Malmö med start 1/10.

Är det dig vi söker? Tveka då inte att maila din ansökan med CV, en bild och en beskrivning till varför just du är rätt för tjänsten till talang@seonova.se eller ansök via formuläret på denna sida.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan

[contact-form-7 id=”4441″ title=”Kontakt_copy”]