Ny Penguin Uppdatering 2015?

2015-11-09 - 14:38

Rykten från källor i USA gör gällande att Google planerar släppa en  ny uppdatering på deras antispamfilter som går under namnet Penguin. Google penguin är en av de uppdateringar som tillsammans med Panda fått störst konsekvenser för hur träfflistorna ser ut.

Pingvinen släpptes första gången 2012 och har sedan dess uppdaterats ett antal ggr till mångas fasa. Det har dock varit stilla på den fronten ett tag, men nu gör alltså rykten gällande från b.la Search Engine Land att det ska komma en uppdatering någon gång under slutet av 2015. Förutom tidpunkten så ryktas det också om att Pingvinen kommer bli en del av Googles algoritm i stället för att köras som ett filter som det gjorts tidigare.
Eftersom det endast är 2 månader kvar av året så bör uppdateringen inom kort bli officiell. Spännande tider väntas alltså i slutet av året om man får tro på rykten.