Vår vision

Vår vision

Inget företag ska gå miste om potentiella kunder som efterfrågar dess produkter på internet.
Vår målsättning

Vår målsättning

Se till att våra kunder finns tillgängliga som ett alternativ i de kanaler där deras produkter efterfrågas och att ständigt leverera marknadsledande produkter samt uppnå högsta möjliga kundnöjdhet.
Vår ledord

Våra ledord

Långsiktighet, Kundfokus, Proaktivitet, Resultatfokus, Handlingskraft, Innovation, Framåtsträvan

Om oss

SEOnova är ett innovativt och expansivt företag inom internetmarknadsföring med spetskompetens inom SEO (sökmotoroptimering), annonsering och webbutveckling. Vi har gedigen erfarenhet från branschen sedan 2006 och har en väldokumenterad meritlista. Nedan lär ni känna oss ytterligare genom att ta del av vår vision, målsättning, våra ledord och varför SEOnova skulle vara en bra samarbetspartner för just ditt företag.

Varför välja SEOnova?

Vi har under det senaste decenniet sett att efterfrågan på internetmarknadsföring, framförallt sökmotoroptimering, ökat. Detta i takt med att företag i större utsträckning förstår fördelarna med att vara tillgängliga på sökmotorer där deras potentiella kunder finns, i synnerhet på Google.

Just Google som är den i särklass största sökmotorn har sedan mars 2012 introducerat ett antal uppdateringar i sin algoritm som har varit väldigt omvälvande för hela SEO-branschen. Tidigare har det lönat sig att jobba med stora automatiska system och länkläggningsprogram för att få toppresultat på Google. Detta fungerar inte längre utan genererar snarare problem för webbplatsen man jobbar mot.

Googles senaste förändringar ger en fördel till de företag som arbetar mer manuellt och kundanpassat, SEOnova tillhör den kategorin. Eftersom vi arbetar med individuellt skräddarsydda processer ökar möjligheterna att nå tillfredsställande resultat för varje enskild kund.

SEOnova arbetar såväl med stora som med små företag. Det viktigaste för oss är att varje kund känner att produkten och dess resultat motsvarar förväntningarna samt att man känner sig prioriterad.

Vill ni som företag dra nytta av det lilla företagets smidighet och kundnärhet men det stora företagets kompetens?

Kontakta SEOnova idag ni också!

Företagsuppgifter

NovaSolutions AB
Organisationsnummer: 556935-9119
Momsregnummer: SE556935911901


SEOnova Kalmar

Kontoret i Kalmar
Polhemsgatan 1
392 39 Kalmar
0480-42 29 01

SEOnova Malmö

Kontoret i Malmö
Sankt Johannesgatan 2
211 46 Malmö
0480-42 29 01

Jag vill ha en gratis konsultation!

Kontaktuppgifter

* anger obligatoriska fält