Referenser

Yogiboost

Hemsida: Yogiboost.se

Yogiboost erbjuder Sveriges största utbud av frozen yoghurt, milkshakes och smoothies. Med minst 10 goda smaker av vår frozen yoghurt och mer än 70 smakliga tillbehör blir kundens kombinationsmöjligheter nästintill oändliga.

"SEOnova var det självklara valet för oss vad gäller leverantör av internetmarknadsföring eftersom de är proaktiva, har högt fokus på oss som kund och erbjuder bra lösningar. De har vad som krävs för ett långsiktigt samarbete."

David Engler Ludviksson
VD, Yogiboost

Artistic Plastic Surgery

APS Plastikkirurgi konceptet är utvecklat av plastikkirurger med mångårig erfarenhet av både avancerade rekonstruktiva lösningar på Universitetssjukhus i ledande position och kosmetisk kirurgi i privat regi.

"Vi märkte omgående att SEOnova var beslutsamma om att leverera en lösning som passade våra behov och dessutom upplevde vi att de var fokuserade på att uppnå de resultat som vi var överens om. Vi rekommenderar tveklöst SEOnova."

Fredrik Gewalli
VD, Artistic Plastic Surgery

Göteborgs Flyttstäd

Göteborgs Flyttstäd är en en professionell städfirma som ser till att din flyttstädning utförs korrekt.

"Vi uppfattade internetmarknadsföring som en djungel tills vi träffade SEOnova. De har en helhetslösning som är kostnadseffektiv och vi slipper anlita fler leverantörer för att täcka våra behov vad gäller internetmarknadsföring. Vi är verkligen nöjda."

Kimmie Sultan
Grundare & VD, Göteborgs Flyttstäd

Globaltext

Hemsida: Globaltext.se

Global Text är en översättningsbyrå som erbjuder översättningar av högsta kvalitet. Vi är en uppskattad samarbetspartner som har hjälpt företag och institutioner med språktjänster i över 10 år.

"Att SEOnova varit i branschen länge tvekade vi aldrig på eftersom de verkligen vet vad de pratar om. Det var verkligen en trygghet för oss. Dessutom upplevde vi att de har högaktuella produkter och en prismodell som är konkurrenskraftig på alla plan."

Allan Michalska
Ägare, Global Text AB

Tokige Ture

Hemsida: Tokigeture.se

Med över 23 år i branschen är vi en av Sveriges mest väletablerade och välbesökta godis- och konfektyrbutik. Vår ständiga strävan efter förbättring och utveckling uppskattas av våra återkommande och nöjda kunder. Hos oss hittar du godis av hög kvalitet till småländska priser.

"För oss är det väldigt viktigt att vara tillgängliga på sökmotorerna eftersom våra kunder söker efter oss där. SEOnova har, utan tvekan, den spetskompetens och det driv som krävs för att leverera resultat, vilket man som kund efterfrågar. Vi är mycket nöjda och kommer även i fortsättningen att anlita SEOnova."

Martin Hjalmarsson
Ägare, Tokige Ture

Advokatbyrån Torbjörn Lundquist

Vår verksamhet innefattar i huvudsak småföretagarjuridik – Affärsjuridik, Arbetsrätt, Entreprenadjuridik, Brottmål och Personskadereglering

"Innan vi inledde samarbetet med SEOnova hade vi anlitat företag som skulle göra oss synliga på sökmotorerna, främst på Google. Dessa företag uppnådde inte önskade resultat vilket ledde till att vi anlitade SEOnova, som på kort tid har förbättrat våra positioner sökmotorerna avsevärt. SEOnova har överträffat våra förväntningar."

Torbjörn Lundquist
Advokat & Ägare, Advokatbyrån Torbjörn Lundquist

W.O.R.X

Hemsida: Worx.nu

Vår affärsidé är att serva såväl små som stora företag med yrkeskläder och skyddsprodukter i alla prisklasser.

"Eftersom det söks efter våra produkter på Google ville vi vara synliga i den kanalen. SEOnova hade ett bra och transparent upplägg som hjälpt oss att få fler kunder. Vi rekommenderar SEOnova som samarbetspartner."

Erik Ramneskog
Ägare, W.O.R.X.

City Thai Spa

City Thai Spa är Malmös lyxigaste Thai spa / massage mitt i centrala Malmö i en nyproducerad lokal och med dess läge samt omgivning har vi hittat en perfekt oas.
En perfekt getaway för rekreation och avkoppling bara några minuter från citys brus.

”Vi behövde hjälp att synas med en lösning som passade våra behov och innan vi inledde samarbetet med SEOnova hade vi haft möten med andra företag som skulle göra oss synliga på sökmotorerna, främst på Google. Vi fick känslan att det var SEOnova som var det bästa företaget som kunde leverera vad vi ville ha och på kort tid har vi förbättrat våra positioner på sökmotorerna avsevärt. SEOnova har överträffat våra förväntningar."

Roger Olsson
VD, City Thai Spa i Malmö AB

Jag vill ha en gratis konsultation!

Kontaktuppgifter

* anger obligatoriska fält