Tjänster

Visste du att det dagligen söks efter dina produkter på internet? Vi utgår ifrån att ju fler som söker efter ditt företags produkter och som dessutom hittar ditt företag som ett alternativ, desto större är möjligheten att ditt företag får fler kunder.

På SEOnova arbetar vi löpande med att hjälpa både små och större företag att i större utsträckning bli tillgängliga i de kanaler där deras potentiella kunder finns. Detta påverkar givetvis våra kunders försäljning positivt, vilket är vad vi strävar efter.

Baserat på vår gedigna erfarenhet av internetmarknadsföring har vi förstått att det inte finns en enda lösning som passar alla företag, utan man måste individuellt anpassa lösningar efter varje företags unika behov. Därför utgår vi ifrån varje enskild kunds behov när lösningen föreslås. Med andra ord har vi lösningar åt de flesta företag.

SEOnova erbjuder allt från paketerade sökmotoroptimeringslösningar till helt skräddarsydda lösningar som innehåller en kombination av vårt produktutbud. Vad som passar just ditt företag identifierar en av våra experter under ett kundbesök. I våra paket återfinns en eller flera av våra kärnprodukter som är sökmotoroptimering, responsiva hemsidor, mobila hemsidor och Google AdWords.

Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag!


Sökmotoroptimering

servicespage_seoSökmotoroptimering även kallat SEO är en högst relevant produkt eftersom sökmotorerna, framförallt Google, används flitigt av människor som söker efter varor och tjänster på internet. SEO är något som vi på SEOnova har lång erfarenhet av och vi vet vad som krävs för att lyckas. Styrkan med sökmotoroptimering är att ditt företag når ut till de personer som sökt efter just ditt företags produkter och dessutom är det mätbart. Som ett viktigt led ingår därför månadsvis resultatrapportering, så att du som kund på ett enkelt sätt kan följa placeringarna på utvalda sökord. Detta för att kunna se effekten av din investering. Läs mer »


Responsiv Hemsida

servicespage_reswebDet mest fundamentala för din internetmarknadsföring är en välstrukturerad och lättnavigerad hemsida. En bra hemsida utgör grunden för din tillgänglighet på internet och är en förutsättning för att t.ex. sökmotoroptimering ska kunna utföras på ett professionellt sätt. På SEOnova gör vi responsiva hemsidor vilket innebär hemsidor som anpassas efter besökarens enhet. Med andra ord förändras layouten beroende på vilken skärmupplösning besökaren har och det spelar ingen roll om besökaren surfar till hemsidan med en dator, surfplatta eller mobil. Läs mer »


Mobil Hemsida

servicespage_mobwebUpplever du att människor i din närhet ständigt har mobilen i handen? En helt mobilanpassad hemsida är vital för att vara ett alternativ för de potentiella kunder som söker efter dina produkter via mobilen. Med en mobil hemsida från SEOnova anpassar sig din hemsida efter vilken typ av mobil som besökaren har och visar automatiskt en optimal version av hemsidan. SEOnova skapar en komplett mobil hemsida som är dynamisk och full av mobilvänliga funktioner som gör det enkelt för dina potentiella kunder att hitta vad de letar efter. Läs mer »


Google AdWords

servicespage_gawTillhör du kategorin konsumenter som söker efter produkter/tjänster på Google och klickar på annonserna, eller väljer du ett alternativ i den organiska träfflistan? Med Google AdWords når du ut till de personer som vanligtvis väljer ett av annonsalternativen och det krävs att man som annonsör skapar kampanj, utformar rätt formulerade annonser, följer upp löpande och optimerar annonserna kontinuerligt för att få ut maximalt av sin investering. Det är mycket att hålla koll på men våra certifierade experter gör allt så slipper du göra jobbet. Läs mer »

Jag vill ha en gratis konsultation!

Kontaktuppgifter

* anger obligatoriska fält