Responsiv hemsida
Responsiv hemsida

Har du en hemsida som du vill byta ut? Har du redan text som du vill använda men behöver hjälp med bygget av din nya hemsida? Med denna lösning skapar vi en responsiv hemsida vars färgschema är anpassat efter ditt företags grafiska profil. Dessutom ingår bildspel, kontaktformulär, kontaktuppgifter och kopplingar till sociala medier. Känner du att du är i behov av en än mer heltäckande lösning där även sökmotoroptimerat textinnehåll ingår så erbjuder vi även detta.

Responsiv hemsida och sökmotoroptimering
Responsiv hemsida och sökmotoroptimering

Upplever du att ditt företag behöver utökad närvaro på internet och större möjlighet att nå ut till de potentiella kunder som söker efter ditt företags produkter? Med denna lösning skapar vi en responsiv hemsida vars färgschema är anpassat efter ditt företags grafiska profil. Dessutom ingår bildspel, kontaktformulär, kontaktuppgifter och kopplingar till sociala medier. Förutom ovan ingår även kraftfull sökmotoroptimering (SEO) med tillhörande komplett textinnehåll till hemsidan för att se till att ditt företag får en bättre närvaro på sökmotorerna som t.ex. Google, Bing och Yahoo.

Responsiv hemsida, sökmotoroptimering och mobil hemsida
Responsiv hemsida, sökmotoroptimering och mobil hemsida

Upplever du att ditt företag behöver komplett närvaro på internet och dess sökmotorer samt maximal möjlighet att nå ut till de potentiella kunder som söker efter era produkter? Med denna lösning skapar vi en responsiv hemsida vars färgschema är anpassat efter ditt företags grafiska profil. Dessutom ingår bildspel, kontaktformulär, kontaktuppgifter, kopplingar till sociala medier och kraftfull sökmotoroptimering (SEO) med tillhörande komplett textinnehåll till hemsidan. Förutom detta ingår även en komplett mobilanpassad hemsida som ökar ditt företags tillgänglighet för de potentiella kunder som söker efter era produkter på språng, dvs. i mobilen.

Responsiv hemsida

Eftersom en funktionell hemsida utgör grunden för ditt företags internetmarknadsföring erbjuder vi på SEOnova innovativa och framtidssäkrade hemsidor som är byggda i publiceringsverktyget WordPress. Hemsidorna vi tillverkar är responsiva vilket innebär att hemsidans layout anpassas efter besökarens enhet och dess skärmupplösning. Med andra ord spelar det ingen roll om besökaren använder sin dator, surfplatta eller mobil för att navigera sig fram på hemsidor vi skapat eftersom de visar en optimal layout oavsett vilken plattform besökaren använder.

Som kund hos oss så får du en snygg, funktionell hemsida som du själv äger och kan förändra efter eget tycke. WordPress är ett CMS som är lättarbetat och lättnavigerat och med vår initiala hjälp kan vem som helst göra nödvändiga förändringar på sin hemsida. Nedan följer ett axplock av våra hemsidelösningar.

Fördelar med en responsiv hemsida

  • En responsiv hemsida från SEOnova är lättnavigerad, användarvänlig och rätt strukturerad vilket är ett måste för att minimera risken att du går miste om potentiella kunder som hittar till din hemsida. Ditt företags hemsida är trots allt navet i internetmarknadsföringen dit potentiella kunder hamnar förr eller senare.
  • Idag används surfplattor och smartphones i allt större utsträckning när potentiella kunder söker efter produkter/tjänster. Eftersom ditt företags hemsida är ditt skyltfönster på internet bör den vara anpassad för samtliga besökare vilket den responsiva hemsidan är genom att anpassas efter enhetens upplösning som besökaren använder.

Fyll gärna i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig för att gå igenom vilken lösning som passar just ditt företag!

Olika slags teman

Baserat på vår erfarenhet har vi på SEOnova valt ut flertalet framgångsrika hemsideteman som ni kan välja mellan och detta gör det mycket lätt för dig att välja en hemsida som passar just ditt företag. Självklart anpassas hemsidans färgschema efter ditt företags grafiska profil samtidigt som t.ex. bildspel, kontaktformulär och kopplingar till sociala medier ingår. Saknar ditt företag webbhotell/hosting och domännamn kan vi även bistå er med detta. Med andra ord erbjuder vi en helhetslösning.

Kontakta oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag!

Jag vill ha en gratis konsultation!

Kontaktuppgifter

* anger obligatoriska fält